Tandrensning

Det er vigtigt med regelmæssige besøg ved tandlægen. Ved det normale tandeftersyn får du lavet en tandrensning. Her får du gode råd til, hvordan du bedst passer på dine tænder.

Det er vigtigt med regelmæssige besøg ved tandlægen. Ved det normale tandeftersyn får du lavet en tandrensning. Her får du gode råd til, hvordan du bedst passer på dine tænder. Det er afgørende for dine tænder, at du har en god mundhygiejne. Det får du først og fremmest ved at børste dine tænder grundigt to gange dagligt (bemærk at vi med grundig tandbørstning ikke mener hårdt).

Samtidig anbefaler vi, at du supplerer tandbørstningen med tandtråd, tandstikker eller mellemrumsbørster. På den måde får du også rengjort de steder, hvor tandbørsten ikke kommer ind.


Kontakt

  • Tandlægerne i Løsning
    Lærkevej 20
    8723 Løsning
  • +45 75651320

Ny patient?

Ny patient? Ønsker du at blive ny patient ved os, er du meget velkommen. Kontakt os per mail eller telefon. Vi glæder os til at tage os af dig, og dine tænder.

Priser

Langt de fleste priser ved danske tandlæger er på forhånd fastsat af Sygesikringen. Du kan se priserne på de såkaldte ”frie ydelser”. Ydelser hvor vi har mulighed for selv at fastsætte prisen.
Klinikkens motto

Klinikkens motto

"Vi bringer smilet frem"