Plastfyldning

Der er flere muligheder for materialevalg, når det gælder fyldninger i tænderne. Gennem løbende tests er materialerne blevet udviklet med henblik på at forbedre holdbarhed, styrke og æstetik.

I gamle dage fyldte man huller i tænderne med bly, også kaldet plomber. Senere gik man over til sølvfyldninger (amalgamfyldninger), og i dag anvender man primært plastfyldninger til huller i tænderne.

Den plast som anvendes, er udviklet med stor styrke, og fungerer på samme både som amalgam. Plastfacader til tænderne har tilmed en række fordele, som amalgam ikke tilbyder.

Fordele ved plastfyldninger

 

En væsentlig fordel ved plastfyldinger er, at de har næsten samme farve som dine tænder. Du får derfor et mere naturligt resultat, end du ville få med sølvfyldninger. Plasten findes i mange forskellige farvenuancer, hvilket sikrer, at fyldningen kommer til at ligne din egen tand til forveksling.

Plastens limende effekt er også med til at hæmme revner (infraktioner) i tænderne.

En tredje fordel ved at anvende plast frem for amalgam er, at det skåner miljøet. Plastmaterialet indeholder ikke kviksølv eller andre tungmetaller.


Kontakt

  • Tandlægerne i Løsning
    Lærkevej 20
    8723 Løsning
  • +45 75651320

Ny patient?

Ny patient? Ønsker du at blive ny patient ved os, er du meget velkommen. Kontakt os per mail eller telefon. Vi glæder os til at tage os af dig, og dine tænder.

Priser

Langt de fleste priser ved danske tandlæger er på forhånd fastsat af Sygesikringen. Du kan se priserne på de såkaldte ”frie ydelser”. Ydelser hvor vi har mulighed for selv at fastsætte prisen.
Klinikkens motto

Klinikkens motto

"Vi bringer smilet frem"