Behandlinger

Både almindelige samt specialiserede tandbehandlinger

Hos Tandlægerne i Løsning udføres alle almindelige tandbehandlinger, samt en lang række mere specialiserede tandbehandlinger.
Tandfyldninger, kroner og broer udføres i høj kvalitet, med et holdbart og æstetisk resultat for øje Derudover laver klinikken også rodbehandlinger til 1, 2 og 3 kanaler.

Vi mener at tandlægebehandling altid bør ske med udgangspunkt i den bedste kvalitet, men altid under hensyn til den enkelte patients ønsker og behov.
Enhver behandling anses først for afsluttet, når du som patient er tilfreds.
Se vores priser på tandbehandlinger her

Vores klinik har indgået et samarbejde med Hedensted Kommunale Tandpleje dette betyder, at børn kan få foretaget gratis tandbehandlinger i klinikken.

Tandlægeskræk

Hvis du lider af tandlægeskræk kan vi hjælpe dig!
Det er de færreste mennesker som bryder sig om at gå til tandlægen. Mange lider af tandlægeskræk, nogle i en sådan grad, at bare ordet ”tandlæge” er nok til at give dem tandlægeskræk. De fleste mennesker med tandlægeskræk, har på et tidspunkt haft en ubehagelig og smertefuld oplevelse hos en tandlæge. Det typiske behandlingsbillede af en patient med tandlægeskræk, er at denne kun kommer til tandlæge, når de føler smerter fra en eller flere tænder. Når man først mærker smerte fra en tand, er det som regel når et cariesangreb er blevet så stort, at det er tæt på nerven og kun kan redes med en rodbehandling og/eller en stor fyldning.

Er du bange for at gå til tandlæge, skrider vi stille og roligt frem med behandlingen.
Lider du af tandlægeskræk, tilbyder vi angstdæmpende medicin på klinikken, hvis det ønskes. Det beroligende middel vi benytter hedder ”Triazolam”, og skal indtages på klinikken ca. 1/2 time før behandlingen påbegyndes.
Det er en meget lille dosis vi giver, men det vil tage toppen af din tandlægeskræk, og du vil blive rolig og lidt “ligeglad” med situationen. Virkningen fortager sig igen efter ca. 3 timer, og man kan være en smule træt efterfølgende. Du må ikke køre i bil i timerne efter, da din reaktionsevne kan være noget nedsat.
Du kan trygt komme til os, vi stræber efter at gøre vores tandbehandling så smertefri, som muligt. En god bedøvelse handler mest om, at give den rette mængde og vente til bedøvelsen virker, før behandlingen påbegyndes.


Kontakt

  • Tandlægerne i Løsning
    Lærkevej 20
    8723 Løsning
  • +45 75651320

Ny patient?

Ny patient? Ønsker du at blive ny patient ved os, er du meget velkommen. Kontakt os per mail eller telefon. Vi glæder os til at tage os af dig, og dine tænder.

Priser

Langt de fleste priser ved danske tandlæger er på forhånd fastsat af Sygesikringen. Du kan se priserne på de såkaldte ”frie ydelser”. Ydelser hvor vi har mulighed for selv at fastsætte prisen.
Klinikkens motto

Klinikkens motto

"Vi bringer smilet frem"